Kurs për programe kompjuterike

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop

Mësoni të editoni fotografi, kompozoni dhe krijoni imazhe të bukura, grafike dhe artistike.

Ky kurs është për fillestar. Ju nuk keni nevojë për ndonjë njohuri të mëparshme të Photoshop, fotografisë ose dizajnit.

Në këtë kurs do t'ju mësojmë gjithçka që duhet të dini si fillestar me Photoshop. Ne do të fillojmë që nga elemtet fillestare dhe do të punojmë hap pas hapi.

Ju do të mësoni 'teknika dhe sekrete' të Photoshop-it me anë të së cilës ne do të përdorim projekte dhe imazhe të ndryshme për editim apo manipulim të fotografive apo krijim të formave artistike.

Në fund të këtij kursi do të keni aftësi shumë të mira në Photoshop!

Mësoni aftësitë për të maskuar gjithçka ... përfshirë flokët e tmerrshëm.
Duke përdorur teknikat e maskimit, do të jeni në gjendje të pastroni imazhe.
Ju do të mësoni se si ta bëni llojin interaktiv.
Së bashku do të shikojmë stilet vizuale të njohura aktuale.
Mësoni se si të shtrembërojnë, transformojnë dhe manipulojnë imazhet.
Ne do të krijojmë grafikë tona duke përdorur teknika të thjeshta nga e para.
Ne do t'ju mësojmë të rregulloni fotografitë si një profesionist.
Përdoruesit e mirë të Photoshop-it duhet të dijë të vendosë një ishull brenda një shishe!
Ka shumë detyra në mënyrë që të mund të praktikoni aftësitë që keni mësuar.

Nëse nuk e keni hapur kurrë Photoshop-in ose keni punuar me Photoshop-in, ne do të ndihmojm që të mësoni të gjitha teknikat kreative të Photoshopit.

Studentët zhvillohen në ekspert me njohuri të gjera në Adobe Photoshop në mënyrë që ata të jenë në gjendje të aplikojnë këto njohuri në fusha të ndryshme pas diplomimit nga Akademia për Art, Teknologji dhe Dizajn.


Kontakt Info

Kurse për programe

+383 44 83 44 49
Info@akademiaTD.com

Hënë – Premte 9:00A.M. – 5:00P.M.

Ofertë SPECIALE
40% Zbritje
Tani për këtë program është një ofertë
shumë e veçantë dhe është e hapur deri
më datën: 30 nëntor 2020.