Kurs për programe kompjuterike

Adobe illustrator

Adobe Illustrator

Adobe Illustratori është softueri grafik vektorial standard i industrisë përdoret nga miliona dizajnerë dhe artistë për të krijuar gjithçka, nga grafika të mrekullueshme në websajte dhe aplikacione mobile deri te logot, ikonat, ilustrimet e librave, paketimet e produkteve dhe tabelat.

Ky kurs u drejtohet studentëve të rinj në Illustrator dhe dizajnin në përgjithësi. Ne do të fillojmë menjëherë në brand dizajn, duke punuar hap pas hapi.

Së bashku do të mësojmë se si të përdorim Adobe Illustrator. Gjatë kursit tonë, ne nuk do të mësojmë vetëm se si të përdorim mjetet ... ne do të krijojmë projekte praktike, botë reale së bashku.

Në fund të këtij kursi do të keni aftësi shumë të mira në Illustrator!

Ne do të fillojmë me teknikat që do t'ju duhet të krijoni pothuajse gjithçka në Illustrator. Përfshirë ikona, logo, kartolina dhe ilustrime të vizatuara me dorë.

Ne do të shqyrtojmë linjat dhe furçat. Do të zotëroni mënyrën e përdorimit dhe manipulimit të llojit. Unë do t'ju tregoj sekretet e mençura që ka Illustrator, të cilat do t'ju ndihmojnë të zbuloni dhe përdorni ngjyra të bukura si një profesionist.

Ju do të mësoni se si të shtyni, tërhiqni, prerë dhe përsërisni veprat e artit. Ju do të mësoni se si të rishkruani shembuj të botës reale të logove të famshme. Ne do të mbulojmë gjërat thelbësore si kursimi i saktë dhe eksportimi së bashku me kaq, shumë më tepër.

Nëse nuk e keni hapur kurrë Illustraor in ose keni punuar me Illustrator-in, ne do të ndihmojm që të mësoni të gjitha teknikat kreative të ilustrimit.

Studentet bëhen ekspert me njohuri të gjera në Adobe Illustrator në mënyrë që ata të jenë në gjendje të aplikojn këto njohuri në fusha të ndryshme pas diplomimit nga Akademia për Art, Teknologji dhe Dizajn.


Kontakt Info

Kurse për programe

+383 44 83 44 49
Info@akademiaTD.com

Hënë – Premte 9:00A.M. – 5:00P.M.

Ofertë SPECIALE
40% Zbritje
Tani për këtë program është një ofertë
shumë e veçantë dhe është e hapur deri
më datën: 30 nëntor 2020.