Kontakt

Telefoni

Na telefononi në numrin tonë të telefonit ose në Viber apo Whats Up.

Email

Ju lutemi shkruani emrin, mesazhin dhe numrin tuaj të kontaktit.

Lokacioni

Rr. Mark Isaku, 35 Prishtinë.
Republika e Kosovë