Kurs për programe kompjuterike

Adobe After Effects

Home >Kurs për programe kompjuterike >Adobe After Effects

Adobe After Effects

Adobe After Effects është një softuer që përdoret për të krijuar grafika lëvizëse, animacione, efekte vizuale speciale, tranzicione etj, për Media Sociale, TV dhe Film.

Ky kurs u drejtohet studentëve të rinj në Illustrator dhe dizajnin në përgjithësi. Ne do të fillojmë menjëherë në fillim, duke punuar hap pas hapi.

Grafika Lëvizëse dhe Efektet Vizuale po bëhen gjithnjë e më të vlefshme dhe të rëndësishme në çdo video të krijuar. Ju do të mësoni se si të krijoni këto animacione duke përdorur Adobe After Effects. Talentet për të krijuar këto lloj animacionesh dhe efekte kërkohen gjithnjë e më shumë. Është gjithashtu një mënyrë e thjeshtë për të fituar para si profesionist i pavarur ose për të rishitur animacionet tuaja të paketuara në qindra faqe në internet.

Në fund të këtij kursi do të keni aftësi shumë të mira në Adobe After Effects!

Kuptoni konceptet që qëndrojnë pas teknikave të animacionit.
Mësoni si të Dizajnoni, Gjallëroni dhe Renditni Projekte të Plota të Motion Graphics.
Punoni me të gjitha transformimet themelore dhe më gjerë.
Mësoni teknika të lehta, por të fuqishme, për të krijuar animacionet më komplekse.
Krijoni efekte vizuale duke përdorur efektet e ndërtimit.
Zbatoni efekte të specializuara si Rotoscoping, Chromakeying dhe Camera Tracking.

Studentet bëhen ekspert me njohuri të gjera në Adobe After Effects në mënyrë që ata të jenë në gjendje të aplikojn këto njohuri në fusha të ndryshme pas diplomimit nga Akademia për Art, Teknologji dhe Dizajn.


Kontakt Info

Kurse për programe

+383 44 83 44 49
Info@akademiaTD.com

Hënë – Premte 9:00A.M. – 5:00P.M.

Ofertë SPECIALE
40% Zbritje
Tani për këtë program është një ofertë
shumë e veçantë dhe është e hapur deri
më datën: 30 nëntor 2020.