Kurs për programe kompjuterike

Adobe XD

Adobe XD

Premiere Pro është softueri kryesor për industrinë e editim të videove për film dhe TV.

Adobe XD është një mjet i fuqishëm për dizajnerët UI / UX duke ju dhënë fuqinë për të hartuar dhe prototipuar një aplikacion të tërë, të gjitha nga një program. Ky kurs fillon me bazat e Adobe XD dhe shpejt shpejton në hartimin dhe prototipizimin e një aplikacioni të plotë me imazhe, ngjyra dhe animacione të mahnitshme.

Ky kurs është shumë i mirë me për ata që kan eksperienc dhe per përdoruesit e Photoshop ose Illustrator që duan të kalojnë në një program të dedikuar ekskluzivisht për dizajnin UX.

Në këtë kurs do të mësoni:

Si të lundroni nëpër ndërfaqe dhe të ndizni / fikni panelet që dëshironi të përdorni
Si të vendosni art boards për të mbledhur me shpejtësi wireframes
Si t'i bëni bordet tuaja të artit të responsive duke përdorur madhësinë automatike
Si të krijoni ikona duke përdorur mjetin pen tool dhe efektet boolean
Si të shndërroni ikonat dhe butonat në simbole për t'i ripërdorur në të gjithë projektin.
Si të prototiponi dhe testoni prototipin tuaj brenda sekondave dhe shumë tjera

Kur të keni mbaruar këtë kurs, do të jeni në gjendje të krijoni qfardo projektin ne Adobe XD si një ekspert i vërtet.


Kontakt Info

Kurse për programe

+383 44 83 44 49
Info@akademiaTD.com

Hënë – Premte 9:00A.M. – 5:00P.M.

Ofertë SPECIALE
40% Zbritje
Tani për këtë program është një ofertë
shumë e veçantë dhe është e hapur deri
më datën: 30 nëntor 2020.