Kurs për programe kompjuterike

SketchUp

SketchUp

SketchUp është softuer i cili përdoret nga arkitektët, dizajner dhe profesionistët e ndërtimit mbështeten për të krijuar vizatime të sakta 2D dhe 3D.

Ky kurs u përshtatet njerëzve që janë plotësisht fillestar në SketchUp.

Në këtë kurs do të mësoni gjërat elementare për sketchup dhe ky kurs është i dedikuar për fillestarët, ne do ta bëjmë më të lehtë për të mësuar këtë program kompjuterike me teknikat dhe teorit e avancuara që i përdorim në ATD dhe ne do të bëjmë më të mirën për t'ju treguar vizualisht se si të përdorni çdo mjet thelbësor dhe si ta përfundoni mini projektin tuaj të parë hap pas hapi. Pas përfundimit të këtij kursi, ju do ta njihni softuerin aq mirë sa të tregoni një talent të ri në punë ose të krijoni diçka që gjithmonë keni qenë duke u përpjekur ta vizualizoni.

Kursi është i ndarë në dy përbërës kryesorë. Së pari do të mësoni secilin mjet thelbësor një nga një. Pastaj do të krijoni nga e para një mini shtëpi të plotë si brenda ashtu edhe jashtë.

Nëse jeni një person që kohët e fundit keni ndjerë se të qenit në gjendje të vizatoni 2D dhe 3D në fushën arkitekturës dhe interierit ky program kompjuterik do të ishte një aset i madh për aftësitë tuaja, atëherë ky kurs është për ju. Dhe mos u shqetëso! Ky kurs është vërtet i thjeshtë.Kontakt Info

Kurse për programe

+383 44 83 44 49
Info@akademiaTD.com

Hënë – Premte 9:00A.M. – 5:00P.M.

Ofertë SPECIALE
40% Zbritje
Tani për këtë program është një ofertë
shumë e veçantë dhe është e hapur deri
më datën: 30 nëntor 2020.