Kurs për

Siguri Kibernetike

Home >Kurse >Siguri Kibernetike

Siguri Kibernetike

Ky kurs ju mëson të siguroni sisteme dixhitale nga sulmet kibernetike, krimi kibernetik dhe lufta dixhitale. Kursi ju mundëson të punoni praktikisht me sigurinë e teknologjisë informative.

In this course you will gain practical experience in exploiting vulnerabilities on digital systems and both computer network attack and computer network defence.Mësoni një grup aftësish praktike për të mposhtur të gjitha kërcënimet në internet, duke përfshirë - hakerat e avancuar, gjurmuesit, malware, zero ditë, pajisjet e shfrytëzimit, kriminelët në internet dhe më shumë.

Kursi ndahet në 3 nivele

Niveli Fillestar

Niveli Mesatar

Niveli Profesional

Çdo nivel do të zgjasë 5 javë dhe përveç njohurive që do të merrni nga ky kurs, ju do të merrni edhe nga një certifikatë për çdo nivel që e përfundoni me sukses.

Bëhuni një Specialist i Sigurisë Kibernetike - Kaloni nga një fillestar te një i avancuar në këtë kurs ekspertësh të lehtë për tu ndjekur.

Fushat që do të mësoni në këtë kurs janë:
  • Siguri në web
  • Siguri në rrjet

Informata për kursin

Siguri Kibernetike

Çmimi: 98 € (1 nivel)
Kohëzgjatja: 5 javë për 1 nivel

Sa orë: 30 orë
Përsona në klasë: 9 Studenta

Sa herë në javë: 3 herë nga 2 orë

Kontakt Info

Email: info@akademiaTD.com
+383 44 834 449

Apliko tani