Kurs për programe kompjuterike

Autodesk Maya

Autodesk Maya

Mësoni si të krijoni modele 3D, karaktere komplekse dhe efekte vizaule me Maya.

Ky kurs u përshtatet njerëzve që janë plotësisht fillestar në Autodesk Maya.

Mësoni një nga softuerët më të mirë që përdoret në fushën e 3d animacionit, efekteve vizuale, lojërave dhe realitetit virtual

Si softuer standard i industrisë 3D të animacionit, të mësuarit Autodesk Maya është një aftësi e shkëlqyer për t'ju ndihmuar të gjeni një punë në industrinë e filmit, muzikës dhe lojrave. Në këtë kurs, ju do të mësoni se si të krijoni të gjithë animacionin tuaj nga e para, pra ju do të mësoni:

Fillimi me Maya dhe kuptimi i ndërfaqes
Modelimi i objekteve dhe skenave tuaja
Hijezimi i objekteve tuaja
Krijimi i UV të duhur
Tekstrimi i objekteve tuaja
Ndriçimi i skenës tuaj dhe krijimi i hijeve
Paraqitja e projektit tuaj
Rigging(anatomia) i karaktereve për t'u përgatitur për animacione
Animimi me korniza kyçe
Paketat e animacioneve me grafikë lëvizje (MASH)
Simulimi i efekteve dinamike si lecka dhe tymi
Bashkimi i një skene të tërë

Në këtë kurs studentet marrin njohuri të gjera për Autodesk Maya në mënyrë që ata të jenë në gjendje të aplikojn këto njohuri në fusha të ndryshme pas diplomimit nga Akademia për Art, Teknologji dhe Dizajn.


Kontakt Info

Kurse për programe

+383 44 83 44 49
Info@akademiaTD.com

Hënë – Premte 9:00A.M. – 5:00P.M.

Ofertë SPECIALE
40% Zbritje
Tani për këtë program është një ofertë
shumë e veçantë dhe është e hapur deri
më datën: 30 nëntor 2020.