Programi 1 vit, full-time

Digjital dhe Grafikë Dizajn

Home >Programi_12muaj >Digjital dhe Grafikë Dizajn

Digjital dhe Grafikë Dizajn

Në 12 muaj ju do të diplomoheni me: Një diplomë në Grafikë Dizajn dhe Dizajn Digjital.

Edukim praktikë në grafik dizajn dhe dizajn digjital ku studentët mësojnë të punojnë në mënyrë krijuese me komunikimin vizual.

Kjo diplomë 1 vjeqare do të çojë në aftësi krijuese dhe praktike, pra bëhuni një dizajner grafik apo dizajner digjital dhe punoni me dizajn strategjik, brandim, ilustrime, fotografi, web dizajn, mobile dizajn dhe motion grapfikë dizajn.

Si krijues grafik apo dizajner digjital, ju i jepni formë komunikimit përmes tekstit dhe imazhit. Ju mund të përdorni çdo medium për këtë qëllim: digjital, objekt, shtyp, një koncept ose kombinime të tyre. Dizajni grafik dhe dizajni digjital nuk përfshin një formë të vetme, por shumë opsione që dalin nga kreativiteti juaj. Dizajni vazhdimisht ndryshon dhe ofron hapësirë për inovacion.
 • TERMI 01
  Kuptoni qasjet themelore të dizajnit grafikë dhe dizajnit digjital si për UX / UI ashtu edhe për modelin e lëvizjes, audiencat e synuara dhe mjetet aktuale për të treguar histori të thjeshta, të fuqishme dhe për të krijuar zgjidhje që funksionojnë.
 • TERMI 02
  Bëhuni ekspert i programeve kompjuterike dhe kaloni në nivel tjetër duke krijuar projekte që përqendrohen në grafikë dizajn dhe dizajn digjital, ilustrime, tipografi, logo, app, web, dhe dizajn të transmetimit të lëvizjes.
 • TERMI 03
  Fitoni përvojë pune dhe prezantim tek një klient i vërtetë, mësoni më shumë rreth industrisë ku po bashkoheni dhe shfrytëzoni aftësitë tuaja të dizajnit për të krijuar pjesë që bota do të shohë.
 • TERMI 04
  Zgjedhni specializimin tuaj të preferuar të dizajnit grafik ose dizajnit interaktiv, hulumtoni idenë dhe konceptin tuaj për projektin final të diplomës dhe punoni me ekspertet e industrisë.
 • TERMI 05
  Ekzekutoni idenë dhe konceptin tuaj, duke menaxhuar ndërlikimet e prodhimit në shkallë studio dhe punoni me mentorin tuaj për të ndërtuar dhe përsosur projektin tuaj të diplomuar.
 • TERMI 06
  Ne përfundim merreni me ndriqim, renderim dhe kompozim - vendosni ndryshimet e fundit në projektin tuaj që ju përfaqëson në industrinë lokale dhe më gjerë.

Kurrikula e programit

Semestri i parë

Semestri i dytë

Kontakt Info

Departamenti Digjital dhe Grafikë i Dizajnit

+383 44 83 44 49
Dizajn@akademiaTD.com

Hënë – Premte 9:00A.M. – 5:00P.M.

Ofertë SPECIALE
40% Zbritje
Tani për këtë program është një ofertë
shumë e veçantë dhe është e hapur deri
më datën: 30 nëntor 2020.