Programi 1 vit, full-time

Film dhe TV produksion

Home >Programi_12muaj >Film dhe TV produksion

Film dhe TV produksion

Në 12 muaj ju do të diplomoheni me: Një diplomë në Film dhe TV produksion.

Në këtë program, studentët mësojnë dhe përjetojnë se si bëhet një film apo TV Show - nga ideja deri te shfaqja apo prodhimi final.

Studioni në një nga programet më të mirë në vend për prodhim filmi dhe emsioneve televizive. Pra bëhuni një kineast apo producent dhe punoni në mënyrë profesionale me prodhimin e filmit ose serial të televizionit. Në këtë edukim filmik ju mund të studioni për të qenë producent, regjisor, skenarist, cinematografer ose redaktor(montazher) dhe të punoni me të njëjtat pajisje të përdorura nga industria e filmit dhe televizionit.

Studentët zhvillohen në kineastë me njohuri të gjera për një gamë të larmishme të fushave në mënyrë që ata të jenë të pajisur për të filluar një karrierë në film, television apo agjensi të rekalmave pas diplomimit.
 • TERMI 01
  Eksploroni mundësitë e storytelling, duke ju dhënë si profesione narrativ, ashtu edhe teknikat vizuale të nevojshme për të sjellë një histori në jetë në ekran.
 • TERMI 02
  Zgjeroni gamën tuaj të teknikave të krijimit të filmit ndërsa mësoni të punoni në grupe më të mëdha dhe të krijoni projekte bashkë me shkrimtarë apo skenarist të jashtëm.
 • TERMI 03
  Kombinoni teknikat e përparme, si efektet vizuale, me zgjuarsinë për të zgjidhur sfidat e prodhimit.
 • TERMI 04
  Specializohuni në dy nga pesë drejtimet kryesore krijuese për t'u ndërtuar në një profesionist multitalent.
 • TERMI 05
  Kushtojini kohën dhe energjinë tuaj projekteve përfundimtare, filmave të shkurtër me cilësi të lartë që do të formojnë bazën e mbështjelljes suaj profesionale.
 • TERMI 06
  Përfundoni filmimin apo shown tuaj televiziv dhe përqendrohuni në përgatitjen e dokumetave dhe demo reel-in pë punësimit.

Kurrikula e programit

Semestri i parë

Semestri i dytë

Kontakt Info

Departamenti për Film dhe TV produksion

+383 44 83 44 49
Film@akademiaTD.com

Hënë – Premte 9:00A.M. – 5:00P.M.

Ofertë SPECIALE
40% Zbritje
Tani për këtë program është një ofertë
shumë e veçantë dhe është e hapur deri
më datën: 30 nëntor 2020.