Programi 1 vit, full-time

3D Animacion dhe Efekte Vizaule

Home >Programi_12muaj >3D Animacion dhe Efekte Vizaule

3D Animacion dhe Efekte Vizaule

Në 12 muaj ju do të diplomoheni me: Një diplomë në Animacion 3D, VFX dhe Modelim.

Mësoni animacione 3d dhe efekte vizuale spektakolare për filma, lojëra dhe realitet virtual. Ky arsim ju përgatitë për një karrierë në mediat dixhitale nëpër industri të ndryshme.

Kjo diplomë 1 vjeqare do të çojë në aftësi krijuese dhe praktike brenda 3D-artit, animacionit dhe efekteve vizuale (VFX) për lloje të ndryshme të prodhimit. Për shembull, film, TV, përvoja VR & AR, përmbajtje arti për lojëra ose vizualizime, skenografi dixhitale për teatër modern, festivale muzikore, koncerte, ngjarje për biznes dhe projekte arti.

Programi 1 vjeqar ofrohet në kampusin e intitucionit në Prishtinë, i cili ka laboratorë modernë kompjuterikë me softuer standard të azhurnuar të industrisë, ku secili student ka kompjuterin e tij personal. Studentët gjithashtu kanë qasje në pajisje profesionale filmike, kamera dhe ingranazhe, kamera aktive dhe optikë, si dhe projektorë të fuqishëm për skenografinë dixhitale. Studentët tanë gjithashtu marrin pjesë në festivale dhe konferenca të vendore dhe ndërkombëtare të artit, teknologjisë dhe dizajnit.
 • TERMI 01
  Mësoni bazat e një tubacioni 3D për të marrë njohuri në fushat e ndryshme të prodhimit.
 • TERMI 02
  Aplikoni aftësitë tuaja 3D në Storytelling në klasën tonë të Para-vizualizimit ndërsa avanconi më tej njohuritë tuaja për profesionin.
 • TERMI 03
  Në këtë fazë ju duhet të zgjedhni një nga tre profilet: animacion, modelim ose efekte vizuale ndërsa planifikoni mbështjellësin tuaj përfundimtar në klasat para-prodhimit..
 • TERMI 04
  Filloni në krijimin e konceptit për projektin final që do të keni si demo reel, ju do të keni ndihmën e profesorëve dhe mentorëve të industrisë që do t'ju mbështesin deri në përfundim.
 • TERMI 05
  Punoni me grup studentësh dhe mësoni për procesin e post-produksionit dhe mësoni se si të kompozoni të gjitha elemetet 3D në një file të vetëm me një rezultat real.
 • TERMI 06
  Ne përfundim merreni me ndriqim, renderim dhe kompozim - vendosni ndryshimet e fundit në projektin tuaj që ju përfaqëson në industrinë lokale dhe më gjerë.

Kurrikula e programit

Semestri i parë

Semestri i dytë

Kontakt Info

Departamenti i 3D Animacionit dhe Efekte Vizuale

+383 44 83 449
3DVFX@akademiaTD.com

Hënë – Premte 9:00A.M. – 5:00P.M.

Ofertë SPECIALE
40% Zbritje
Tani për këtë program është një ofertë
shumë e veçantë dhe është e hapur deri
më datën: 30 nëntor 2020.